HTML

szixti's blog : )

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

2009.12.30. 22:33 szixti

Egy kis ráadás!

Halihó Mindenkinek!

Háát igen... Hosszú idő telt már el a legutóbbi, azaz az utolsó jelentkezés óta. Végülis az egész blogírás is éppen a 'szixti in Wien' tartózkodik miatt volt. Azóta jártam már egy-két helyen, de a múltkorjában újra Bécsben... Hisz emiatt ragadtam most billentyűzetet : )
Szal egy napon, mikor szixti úgy gondolta ideje újra Bécsben lennie... S amikor mindenkinek klappolt az időpont is, útra keltem szerda reggel, s visszaútra csak vasárnap délelőtt került sor. Nem mondom, hogy minden belefért ebbe a pár napba, de elég sokminden --> szerda este egy-két koktél, csütörtöki PraterDome és tali egy pár bécsi ismerőssel, pénteki vásárolgatás, szombati puncsozás, s mégegy búcsúbuli...

Nem is tudom, hogy hol kezdjem az egészet? Egyszerűen iszonyatosan jó volt ez a pár nap! A város és az emberek hangulata... Jajj... Hiányzik ám! S most még megspékelve az egész egy kis Karácsonyi hangulattal! S az osztrák nénik! Az elmúlt fél évben is volt velük pár sztorim, de most is akadt... Az osztrák nénik mindig iszonyat aranyosak! : )

A kedvenc helyem változatlan --> Schönbrunn ♥ Még hideg, hóeséses időben is : ) Lehet, hogy most nem olyan szép, s nem minden zöld, s mindenfelé sincsenek virágok, de megvan a hangulata. Hisz Schönbrunn, az Schönbrunn...

Háát meglepő volt számomra, hogy hétköznap (karácsonyi időszakban pláne) délelőtt fél 10 körül a Mariahilfe-n szinte alig volt nyitva bolt. Nah, meg persze én naivan azt hittem, hogy sikerül mindenkinek kint beszereznem a karácsonyi ajándékát! Háát nem így történt! Semmit sem tudtam venni... Ebből az egy szempontból nem volt sikeres a 7vége. Mellesleg a Mariahilfe-n kaptam egy ajándékát teát is, az egyik régi ismerősömnek köszönhetően. : ) Aztán tettem egy kört a volt sulimnál is... Megnéztem, hogy a helyén van-e még? : )

S ugye mindenfelé Karácsonyi Vásárok vannak a városban! Szinte minden parknál, nagyobb térnél. A legnagyobb és a leghiresebb városháza előtt áll. Ez volt az-->

Bár a képen annyira nem látszik, de akkora tömeg volt, hogy be se fértünk volna... Így csak egy-két fotó készült ott, a 'Dejó vagy, CICA!'  felkiálltással, majd átmentünk egy kisebb vásárhoz, ahol ki-ki forralt borozott, ki-ki puncsozott egyet. : )

A bulik meg? Hmm... Prater?! Háát most sem volt egyszerű buli -->
 

Köszi Lányok! : )

S mit ne mondjak... Most sem kellett már éjszakai járaton utaznunk! Hazainduláskor, olyan fél 8 fele úgy döntöttünk dürümözünk egyet! Háát csak a döntésig jutottunk. Hiába mentünk át Schwedenplatz-ra, vagy Schottentor környékére... Nem talátunk sehol sem! : ( Így miután kalandos utam visszavezetett a lakáshoz, 9 után reggeliztünk pár falatot, majd pihentünk pár órát : ) De tényleg csak párat! Aztán folytatódott minden tovább. Loco-ban is koktéloztunk, s buliztunk egyet. Hmm... Háát az is emlékezetes marad ; )

Asszem nem fárasztom most tovább a népet! Befejezem írásom! Annyi még hátra van, bár szerintem mondanom sem kéne, hogy még mindig 'Tiszta szerelem az egész', sőt...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szixti.blog.hu/api/trackback/id/tr91627344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása